HENKILÖKOHTAISET ASTROLOGISET TULKINNAT

Teen astrologisia tulkintoja pääasiallisesti esoteerisesta näkökulmasta katsottuna. Se tarkoittaa sitä, että tarkastelun kulma on sielusta käsin. Se taas tarkoittaa aivan toista tarkastelukulmaa kuin perinteisessä tulkinnassa, jossa keskitytään yleisesti ottaen meidän jokapäivaiseen elämäämme, erilaisiin elämän tapahtumiin sekä luonteenpiirteisiimme, taipumuksiimme ja ongelmiimme.

 

Sielun näkökulma keskittyy erityisesti meidän korkeimpiin potentiaaleihin eli mitä voimme saavuttaa henkisesti olemalla tietoisia todellisista hengen lahjoista mitä meillä on käytettävänämme. Tulemme tietoiseksi myös haasteistamme, joita on vaikea itse nähdä tai huomata automaattisesti. Olemme sokeita itseemme nähden. 

 

Esoteerinen astrologia on kannustin elämässä, joka monesti on hyvinkin haasteellista ja monimutkaista. 

 

Kuitenkin on hyvä tietää, että esoteerisen tulkinnan voi tehdä vain henkilölle, joka tunnistaa olevansa sielu eikä pelkästään se persoona, josta usein toteamme "Olen tällainen...". Silloin kun ihmisellä on halu muutokseen ja itsensä tarkasteluun syvällisellä tasolla, on esoteerinen astrologia todella hieno apuväline siihen.

 

Tulkinnan kesto on 1,5 t ja sisältää pienen Tarot-konsultaation.

OSTA TÄSTÄ TULKINTA

150 €