KURSSIT

UUSI VERKKOKURSSI!

 

 MATERIAN SÄTEILY

Valot ja eläinradan merkit

 

Perimmäinen tarkoituksemme on säteillä sielun valoa persoonamme kautta! Tällä verkkokurssilla opit miten valo ilmenee kussakin eläinradan merkissä! Erityisasemassa on Neitsyen merkki.

 

Kurssi selventää mitä tarkoitetaan materian säteilyllä ja mitä se käytännössä voi tarkoittaa. Meille tuttu ilmaus "Taivas maan päällä", voi yksinkertaisimmillaan tarkoittaa sitä, kun me itsemme kautta voimme luoda taivaankaltaiset olosuhteet tälle Maa-planeetallemme tulemalla itse valo-olentomme kaltaiseksi.

 

Asiat ovat monimutkaisia, mutta samalla - kun ne oivaltaa - niin yksinkertasia. Matka voi olla pitkä, mutta jostain on aloitettava. Siksi voit aloittaa vaikka tämän verkkokurssin kautta matkasi kohti suurten salaisuuksien ja viisauksien ymmärtämistä. 

 

Kurssi on käytettävissäsi 5 viikkoa ja sisältää myös PDF-tiedoston luentomateriaalista.

  

 

HINTA 35 €


Kurssin kesto on n. 2 tuntia. Kurssialustana Campwire. Kurssin kautta saat myös PDF-kirjasen, mikä sisältää luennolla käytetyn materiaalin. Video on katseltavissasi 5 viikon ajan.

 

OSTA TÄSTÄ

  • Esoteerisen astrologian perusteet verkkokurssina

 

  • Ostettavissa lähiaikoina.

 

 

  • Esoteerisen astrologian jatkokurssi verkkokurssina
     

  • Ostettavissa lähiaikoina

 

 

  • Tulossa lisää kursseja...

 

Mikäli joku näistä kursseista kiinnostaa sinua, ilmoittaudu postituslistalle alla olevalla painikkeella tai ota yhteys yhteyslomakkeella.

Vastaan mielelläni kysymyksiin.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KURSSEILLE!