ESOTEERISEN ASTROLOGIAN KOULUTUSOHJELMA

Tämä koulutusohjelma perehdyttää astrologiaan ajattoman viisauden näkökulmasta.

 

Pääpaino koulutuksessa on astrologiassa, vaikka esoteerisen astrologian sisäistäminen ja omaksuminen edellyttääkin jonkinlaista ymmärrystä siitä mihin se perustuu. 

 

Olemme saaneet valtavan tietopaketin Alice A. Baileyn kirjojen kautta suurista maailmankaikkuden totuuksista mestari Dwahl Khulin (DK) telepaattisesti välittämänä noissa 24 kirjassa.

 

Tuon valtavan tietopaketin sisätöä pyrimme hipaisemaan tässä koulutusohjelmassa esoteerisen astrologian toimiessa eräänlaisena apuoppaana matkallamme.

 

Koen olevani etuoikeutetussa asemassa saadessani välittää tätä tietoa niille, jotka tuntevat siihen vetoa. Teen sen oman ymmärrykseni pohjalta, mutta kokemus on osoittanut, että yhdessä voimme oppia koko ajan lisää.

 

KOLUTUSOHJELMAN RAKENNE

 

Koulutus kestää 3 vuotta tässä ohjelmassa. Sen jälkeen itse kukin voi jatkaa halutessaan vaikka koko loppuelämän, sillä aiheet ja tutkimuskohteet eivät pääse loppumaan yhden elämän aikana.

 

Kolmen vuoden ohjelma jakautuu vuotuisiin 6 moduuliin. Kahden ensimmäisen vuoden aikana ehdimme käsitellä jokaisen eläinradan merkin sekä ajattoman viisauden perusteita, joihin ehdottaman tärkeänä tekijänä kuuluvat ns. 7 Sädettä.

 

Kolmatta vuotta voidaan kutsua erikoistumisvuodeksi. Silloin merkkeihin perehdytään "The Labours of Hercules" -kirjassa esitettyjen Herkuleen urotöiden kautta. Tässä voi syntyä kysymys, että eikö kolmessa vuodessa ehdi kuin vain merkit. Siinä piileekin se salaisuus, että merkkien esoteerinen tarkoitus on niin syvällinen, että se vie opiskelijan todella syvälle esoteeriseen filosofiaan.

 

Uusi koulutusvuosi alkaa aina elokuussa, ja tänä vuonnakin alkoi uusi kurssi alusta. Ennestään opiskelijoita on mukana toista ja kolmatta vuotta. Tämä ohjelma on alkanut Sielun matkalla Oy:n koulutusohjelman osana elokuussa v. 2020, mutta jatkaa nyt omana ohjelmanaan Astrolotus-kouluna.

 

Koulutusohjelman tukena tai myös erikseen ostettuna toimivat erilliset kurssit, joita järjestän aiheesta. Katso syksyn 2022 kurssit täältä

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä yhteyslomakkeella.

 

Heli Nuotio - elokuussa 2022